Een greep uit de
functionaliteiten van Muto

one
two
three
four
five

Modern mobiliteitsbeheer

Muto is een alles-in-één platform waarmee je jouw volledige mobiliteitsaanbod beheert, van auto tot abonnement en van fiets tot mobiliteitskaart. Muto integreert naadloos met jouw leveranciers en neemt het grootste deel van het invoeren van gegevens en administratieve taken uit handen.

Al je data op één plek

Muto biedt een gedetailleerd en volledig overzicht van al jouw medewerkers en de aan hun toegewezen mobiliteitsopties. Je weet dus precies wie wat rijdt en hoe men reist. Een asset toevoegen of verwijderen – bijvoorbeeld een fiets of laadpaal – doe je in een handomdraai.

Rapporten & analyse

Die verplichte CO2-rapportage haal je simpel uit Muto. Maar Muto is straks ook in staat om zeer geavanceerde rapportages en analyses voor je klaar te zetten. Ideaal als je inzicht wilt hebben of mobiliteitsbeleid gelijke tred houdt met de duurzaamheidsambities. Muto houdt bovendien de fiscale bijtelling van fiets en auto bij voor de zakelijke rijders.

Contractbeheer

Muto weet van elk contract wanneer het precies verloopt. Je krijgt een seintje wanneer er actie ondernomen moet worden. Zo voorkom je een onnodige en kostbare verlenging. In het dashboard laat Muto ook zien welke assets nog niet zijn toegewezen aan medewerkers. Je werkt dus altijd met een up-to-date to-do-lijstje.

Schades en reparaties

Ook schademeldingen beheer je in Muto. Je kunt schaderapporten namelijk koppelen aan de status van reparaties. Je verhaalt – als dat speelt – zelfs de kosten van de reparatie meteen bij de bestuurder.