Gegevensbescherming en IT-beveiliging

Laatst gewijzigd: 14 mei 2024

Gegevensbescherming en informatiebeveiliging

Bij Muto staan gegevensbescherming en informatiebeveiliging centraal in al onze producten en diensten. We hechten veel waarde aan het beschermen van gegevens en zijn daarom graag volledig transparant over hoe we hiermee omgaan.

Aangezien we dagelijks grote hoeveelheden persoonlijke en zakelijke informatie verwerken en beheren, zoals persoonsgegevens van medewerkers, mobiliteitsovereenkomsten, salarisinformatie en communicatieverzoeken, is gegevensbescherming van het groot belang. Daarom geven we bij Muto altijd prioriteit aan gegevensbeveiliging en hebben we betrouwbare beveiligingscontroles ontwikkeld. 

Onze veiligheidsmaatregelen

Bij Muto implementeren we best practices uit de sector en internationale normen, zoals de ISO 27001-certificering. De naleving hiervan wordt jaarlijks gevalideerd door een onafhankelijk extern auditbureau.

GDPR-compliant

Muto voldoet aan de vereisten van de AVG en zorgt ervoor dat gegevensbescherming standaard is en altijd beschikbaar is in onze software, infrastructuur en organisatie. In ons privacy statement vind je een lijst met alle subverwerkers die persoonsgegevens verwerken.

Onze applicatie draait op AWS-servers in het Duitse Frankfurt, een betrouwbare en veilige cloudomgeving. Periodiek voeren wij een reeks controles uit om ervoor te zorgen dat jouw gegevens te allen tijde veilig zijn én blijven.