Ontdek Muto: efficiënt mobiliteitsbeheer

Eén platform waarmee je echt álles rondom zakelijke mobiliteit regelt. Dat is Muto. Met al je werknemers, voertuigen, mobiliteitsdiensten, contracten en leveranciers overzichtelijk naast elkaar, bespaar je tijd en kosten. Muto is bovendien simpel in het gebruik, dus je kunt gelijk aan de slag.

Muto: het alles-in-één mobiliteitsplatform

Of het nu gaat om (elektrische) auto’s, fietsen, laadpalen of mobiliteitskaarten, Muto beheert ze voor je. Als het alles-in-één mobiliteitsplatform biedt Muto je:

Muto: de krachtige tool

Ontdek de voordelen van Muto voor HR, Finance, Procurement & Fleet managers.

Muto rekent af met het gebruik van talloze tabbladen, documenten en softwareprogramma’s. In één centraal platform beheer je alle informatie die nodig is voor optimaal mobiliteitsbeheer.

Diverse dashboards binnen Muto houden de belangrijkste trends en patronen van je wagenpark

Met de template met handige importfunctie voer je in bulk gegevens toe aan de database. Als je de geïmporteerde data vervolgens wil aanpassen kan dat in een paar klikken.

Door middel van dashboards geeft Muto aan welke contracten binnenkort verlopen.

Het bestuurdersoverzicht biedt je een helder en volledig overzicht van je wagenpark. Je weet precies wie wat rijdt en of de bestuurder beschikt over een laadpaal, mobiliteitspas of fiets van de zaak.

Met Muto doe je niet aan vlootbeheer, maar aan mobiliteitsbeheer. Je combineert met gemak alle assets binnen het mobiliteitsbeleid van je organisatie. Van auto’s tot fietsen en van laadpalen tot laadpassen.

Muto rekent af met het gebruik van talloze tabbladen, documenten en softwareprogramma’s. In één centraal platform beheer je alle informatie die nodig is voor optimaal mobiliteitsbeheer.

Zonder cursus of training kun je gelijk aan de slag met Muto. Het platform is makkelijk in het gebruik en wijst zich vanzelf.

Met de template met handige importfunctie voer je in bulk gegevens toe aan de database. Als je de geïmporteerde data vervolgens wil aanpassen kan dat in een paar klikken.

Diverse dashboards binnen Muto houden de belangrijkste trends en patronen van je mobiliteitsdiensten bij. Die CO2-rapportage heb je met één druk op de knop.

Met Muto krijg je meer inzicht in de reispatronen van je collega’s. Bied ze de mobiliteitsvorm die bij ze past en verhoog zo de werknemerstevredenheid.

Bij de auto en fiets van de zaak komt bijtelling kijken. Muto helpt je bij een correcte verwerking in de loonadministratie.

Muto vertelt je feilloos of je nog in de pas loopt met je mobiliteitsbudget. Bijsturen is kinderspel, net als leveranciers onderling vergelijken bovendien.

Voertuigen toevoegen aan kostenplaatsen was nog nooit zo makkelijk. Je krijgt een overzicht van alle type kosten gelinkt aan de juiste kostenplaats.

Diverse dashboards binnen Muto houden de belangrijkste uitgaventrends- en patronen van je mobiliteitsdiensten bij. Die financiële rapportage heb je met één druk op de knop.

Krijg inzicht in alles wat je moet weten over lopende contracten. Bekijk de looptijd, maandelijkse kosten en toegewezen kilometers per contract. Je krijgt de duidelijkheid die je nodig hebt voor efficiënt beheer van je assets.

Traditionele mobiliteitsbeheer betekent schakelen tussen verschillende rekenkundige hulpmiddelen en inzichten. Muto is het alles-in-één platform dat de belangrijkste rekenkundige hulpmiddelen integreert. 

Hoe ontwikkelen de kosten van het mobiliteitsbeleid door de tijd heen en hoe presteren de verschillende leveranciers ten opzichte van elkaar? Muto weet het precies en schotelt je een heldere benchmark-analyse voor.       

Muto verschaft je op basis van uitgebreide data inzicht in de gebruikerswensen. Je past je procurement-strategie hier simpel op aan. 

Wat kost je vloot je nu echt? In Muto maak je een handige dashboards aan voor verschillende kosten- en uitgavenpatronen.

Maak een gratis account aan

Benieuwd of Muto iets voor jou is? Probeer het platform nu gratis uit. Voor een optimale ervaring krijg je dezelfde functionaliteiten als bij een betaald account. Zo ga je aan de slag.

1. Maak een account aan

We hoeven echt nog niet alles van je te weten. Op basis van je e-mailadres en zelf gecreëerd wachtwoord kun je al van start. Binnen één minuut heb je jouw gratis account.

2. Importeer

Medewerkers en mobiliteitsmiddelen voeg je makkelijk toe via de import-tool. Even de Excel template invullen en je bent klaar.

3. Beheer

 In de proefperiode kun je maximaal 10 assets beheren. Veel minder dan dat je normaal gewend bent, maar je krijgt wel een goed idee hoe Muto werkt.

De meest gestelde vragen over Muto

Wat is Muto?
Muto is een innovatief mobiliteitsplatform waarmee je echt alle vormen van zakelijke mobiliteit beheert. Van auto tot fiets en van mobiliteitskaart tot zelfs de laadpaal thuis. In Muto houd je ook je leveranciers, contracten en budgetten bij, allemaal in één naadloze omgeving.
Voor wie is Muto bedoeld?
Muto is ideaal voor wagenparkbeheerders, HR managers en mobiliteitsmanagers die meerdere mobiliteitsvormen beheren. In het Muto-platform registreer je namelijk niet alleen auto’s, maar ook fietsen, mobiliteitskaarten, mobiliteitsbudgetten en zelfs de laadpaal thuis.
Wat maakt Muto uniek?
Muto is het enige platform dat mobiliteitsmanagers in staat stelt om alle vormen van mobiliteit  te beheren. In één platform zitten alle functionaliteiten die je nodig hebt.
Is het makkelijk om te starten met Muto?
Muto is web-based. Je hoeft dus geen software te kopen en te installeren. Je maakt een account aan en je kunt beginnen. Vervolgens is het een kwestie van medewerkers en mobiliteitsmiddelen importeren en aan de slag. En iedereen kan het, want het platform is makkelijk in het gebruik en ingericht om je tijd te besparen.
Wat kost Muto?
Bij Muto betaal je als introductieprijs 2 euro per werknemer per maand, onafhankelijk hoeveel assets (auto, fiets, mobiliteitskaart, laadpaal) daaraan gekoppeld zijn. Naarmate het aantal functionaliteiten binnen Muto groeit, zal de prijs mee evolueren. Je ontvang van ons per e-mail een factuur, op de laatste dag van de maand.
Kan ik Muto gratis uitproberen?
Ja, dat kan. De gratis proefversie biedt de mogelijkheid om alle functies van Muto uit te proberen tot een aantal van 10 medewerkers. De proefversie is voorzien van alle functionaliteiten.
Hoe vaak brengen jullie updates uit?
Elke week doen we kleine aanpassingen om Muto te verbeteren en elke twee weken is er een grotere update. Wees gerust, de update is automatisch, dus je hoeft niets te installeren. In onze maandelijkse nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van deze laatste features.

Ontdek wat Muto voor jouw organisatie kan betekenen

Muto is het alles-in-één-platform voor alle vormen van zakelijke mobiliteit. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Probeer het zelf!