Prijzen

Gratis
€2werknemer/maand
Voordelen Muto:

De meest gestelde vragen over Muto

We helpen je graag verder. Heb je een vraag die hier niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Wat is Muto?
Muto is een innovatief mobiliteitsplatform waarmee je echt alle vormen van zakelijke mobiliteit beheert. Van auto tot fiets en van mobiliteitskaart tot zelfs de laadpaal thuis. In Muto houd je ook je leveranciers, contracten en budgetten bij, allemaal in één naadloze omgeving.
Voor wie is Muto bedoeld?
Muto is ideaal voor wagenparkbeheerders, HR managers en mobiliteitsmanagers die meerdere mobiliteitsvormen beheren. In het Muto-platform registreer je namelijk niet alleen auto’s, maar ook fietsen, mobiliteitskaarten, mobiliteitsbudgetten en zelfs de laadpaal thuis.
Wat maakt Muto uniek?
Muto is het enige platform dat mobiliteitsmanagers in staat stelt om alle vormen van mobiliteit  te beheren. In één platform zitten alle functionaliteiten die je nodig hebt.
Is het makkelijk om te starten met Muto?
Muto is web-based. Je hoeft dus geen software te kopen en te installeren. Je maakt een account aan en je kunt beginnen. Vervolgens is het een kwestie van medewerkers en mobiliteitsmiddelen importeren en aan de slag. En iedereen kan het, want het platform is makkelijk in het gebruik en ingericht om je tijd te besparen.
Wat kost Muto?
Bij Muto betaal je als introductieprijs 2 euro per werknemer per maand, onafhankelijk hoeveel assets (auto, fiets, mobiliteitskaart, laadpaal) daaraan gekoppeld zijn. Naarmate het aantal functionaliteiten binnen Muto groeit, zal de prijs mee evolueren. Je ontvang van ons per e-mail een factuur, op de laatste dag van de maand.
Kan ik Muto gratis uitproberen?
Ja, dat kan. De gratis proefversie biedt de mogelijkheid om alle functies van Muto uit te proberen tot een aantal van 10 medewerkers. De proefversie is voorzien van alle functionaliteiten.
Hoe vaak brengen jullie updates uit?
Elke week doen we kleine aanpassingen om Muto te verbeteren en elke twee weken is er een grotere update. Wees gerust, de update is automatisch, dus je hoeft niets te installeren. In onze maandelijkse nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van deze laatste features.